Kangasalan Kirkkoharjun kahvilaan löytyi yrittäjä

Kangasalan Kirkkoharjun näkötornin yhteyteen rakennettuun kahvilaan löytyi täydellinen toimija. Kaupunki vuokraa kahvilan Tmi Leipäkeijun Mari Koposelle. Leipäkeijun yrittäjällä ja kondiittorimestari Mari Koposella on ennestään leipomotoimintaa Tampereen Leinolassa ja sieltä valmistuvat nyt maukkaat tuotteet myös Kirkkoharjulle.

– Esittelimme kahvilaa useille kiinnostuneille loppuvuoden aikana. Viimeisessä vaiheessa mukana oli kolme potentiaalista toimijaa, kertoo Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

– Leipäkeiju oli taustaltaan ammattitaitoisin ja yrittäjä ymmärsi koko näkötornin alueen hyödynnettävyyden sekä paikan ainutlaatuisuuden toivomallamme tavalla.

Kangasalan Kirkkoharju sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkkoharjun laella sijaitseva funkisnäkötorni on valmistunut vuonna 1931 ja vieressä sijaitseva kahvilarakennus 2020. Kirkkoharju sijaitsee hyvien julkisten yhteyksien äärellä ja on suosittu lähiliikunta- ja virkistysalue sekä osa seudullista liikuntareitistöä, josta on yhteys Tampereen Kaupin liikuntapuistoon.

– Kirkkoharjun näkötornin kahvilakonsepti ei tule rajoittumaan pelkkään kahvilatoimintaan, vaan pyrin luomaan kahvilasta tunnetun matkailukohteen tapahtumineen ja palveluineen, kertoo kahvilan tuleva yrittäjä Mari Koponen.

– Olen innoissani tästä ainutlaatuisesta paikasta ja siihen sopivan konseptin luomisesta. Myönnän haaveilevani ihastuttavasta kahvilasta, joka olisi paikkakunnan vetonaula ja jonne tultaisiin kauempaakin – ja josta some kohisee mukavalla tavalla. Kahvila olisi paikka, jonne tuotaisiin ystävätkin nauttimaan sekä upeista maisemista että herkullisista leipomotuotteista.

Kahvila aukeaa näillä näkymin talvilomaviikoksi.

Kirkkoharjun kahvilan vuokrasopimuksen allekirjoitustilaisuudessa 21.1.2021 yrittäjä Mari Koponen, Business Kangasalan Päivi Kuusivaara sekä Kangasalan kaupungilta Toni Lahti.

 

Lisätiedot:

Business Kangasala Oy, toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi, puh. 044 430 9246

Tmi Leipäkeiju, yrittäjä Mari Koponen, info@leipakeiju.fi, puh. 040 844 2846

© Business Kangasala 2024 Creative Crue