Kangasalan matkailuopas 2021 on julkaistu

Kangasalan matkailuvuosi 2021 tuo tullessaan upeita uutuuskohteita ja vanhoja suosikkeja uudella tvistillä. Visit Kangasala on julkaissut matkailuoppaan, joka johdattaa lomailu- ja vapaa- ajanviettomahdollisuuksiin Kangasalla – Kesäpäivän kulttuurikaupungissa.

Verkossa julkaistu matkailuopas on kattava 56-sivuinen tietopaketti, joka sisältää toimitettuja juttuja, kohteiden esittelyjä sekä runsaasti lomavinkkejä talvesta kesään ja syksyyn. Painettua versiota on saatavilla viikolla 8 mm. Kangasala-talon matkailuneuvonnasta ja Lentolan Prisman kaupunki-infosta.

Kangasalan matkailullisia vetonauloja ovat lumoava harju- ja järviluonto, josta pääsee nauttimaan hyväkuntoisilla reiteillä. Aktiviteetteja löytyy retkiluistelusta, melontaan, maastopyöräilyyn ja avovesiuintiin. Retkeily on Kangasalla erityisen helppoa lasten kanssa, kuten eräopas ja -bloggari Suvi Björk matkailuoppaassa suosittelee.

Kesällä nautitaan kauneudesta ja kukkaloistosta ensimmäistä kertaa yleisölle avautuvassa Arboretum Frickissä. Kimmo Pyykkö -taidemuseon kesänäyttelyssä hehkuvat Reidar Särestöniemen vahvat ja värikkäät maalaukset.

Vireää musiikkielämää vahvistavat kaksi uuttaa tapahtumaa: Urkupäivät Kangasalla ja Kangasala Classic -kamarimusiikkifestivaali. Kangasalan Kesäteatteri Längelmäveden rantamaisemissa uudistuu uuden ohjelmiston voimin.

Ravintola Paakari on pala Ranskaa Kangasalla. Yhdeksi Suomen parhaista ravintoloista rankattu Paakari houkuttelee herkuttelijoita pääkaupunkiseudulta saakka maistamaan maankuuluja kalaruokiaan. Keittiömestari Ilpo Vainio ja sommelier Kirsti Leimu kertovat matkailuoppaan jutussa ravintolan tarinan ja toivovat, että ruokamatkailu Suomen sisällä kasvaisi entisestään.

Talvilomaksi avautuva Kirkkoharjun kahvila on odotettu kohde aivan keskustan läheisyydessä. Upeista maisemista ja laadukkaista tuotteista pääsevät nauttimaan kahvilavieraiden lisäksi kaikki Kirkkoharjulla liikkujat ja suosittujen Sorolamportaiden kävijät.

Kangasalan matkailuopas verkossa: https://www.e-julkaisu.fi/visit_kangasala/matkailuesite-2021/pdf/Visit-Kangasala_matkailuesite2021_WEB.pdf

 

 

Lisätietoja:

Laura Pekkala
matkailu- ja markkinointipäällikkö
Visit Kangasala / Business Kangasala
p. 040 7019940
laura.pekkala@businesskangasala.fi

Visit Kangasala on Kesäpäivän kulttuurikaupunki Kangasalan matkailun asiantuntijaorganisaatio. Edistämme paikkakunnan matkailuelinkeinoa kaupunkistrategian mukaisesti ja kokoamme paikkakunnan matkailutoimijat yhteen kertomaan luonnonkauniista ja tapahtumarikkaasta kaupungistamme.

Visit Kangasala on osa Kangasalan kaupungin elinkeino- ja matkailuyhtiö Business Kangasala Oy:n toimintaa.

© Business Kangasala 2024 Creative Crue