Kutsu kangasalalaisille yrittäjille ja toimihenkilöille coworking-tilan palvelumuotoilutyöpajaan

Hei kangasalalainen yrittäjä tai toimihenkilö, työskenteletkö nyt tai oletko lähiaikoina työskennellyt coworking-tilassa esim. Tampereella? Haluatko tulla mukaan kehittämään kangasalalaista coworking-tilaa?

Kangasalan keskustan kehittyessä voimakkaasti nyt ja tulevina vuosina, yritykseni tutkii mahdollisuutta avata coworking-tila (yhteisöllinen työtila, yhteistoimisto) Kangasalan keskustaan.

 

Kutsu

Haen kangasalalaisia yrittäjiä ja toimihenkilöitä palvelumuotoilutyöpajaan, jossa tuumitaan, tunnistetaan ja kiteytetään coworking-yhteisön vetovoima- ja pitovoimatekijöitä. Työpajaan osallistuvilla tulisi olla kokemusta coworking-ympäristössä työskentelystä.

Työpajassa haemme vastauksia kysymykseen ”millainen on paras mahdollinen, kangasalalainen coworking-tila?”

 

Ilmoittaudu mukaan kehittämään uutta ja paikallista yrittäjyyden ja työnteon yhteisöä! Osallistumisesta saat kokemuksen ammattimaisesti johdetusta palvelumuotoilun työpajasta, paljon hyvää mieltä sekä pienen lahjakorttikiitoksen.

Palvelumuotoilutyöpajat (2 kpl) pidetään 29.9. ja 30.9. klo 16-18 Kangasalan keskustassa.

 

Työpajat järjestää Kangasala Creative / Coworking Kangasala. Työpajojen antia hyödynnetään Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian yrittäjyyden yamk -opinnäytetyössä.

Lisätietoa: Kangasala Creativen yrittäjä Noora Hildén, p. 040 734 5009, noora.hilden@gmail.com

 

Ilmoittaudu mukaan täältä

 

 

© Business Kangasala 2024 Creative Crue