Kysely: Kuinka koronapandemia on muuttanut arkeasi ja työntekoasi?

Business Kangasala Oy haluaa selvittää tällä kyselyllä sekä etätyötilojen tarvetta että toiveita ravintola- ja kahvilapalveluiden tarjonnasta Kangasalla.

Koronapandemian myötä etätyö on saanut uusia muotoja ja yleistynyt merkittävästi. Etätyön haasteena nähdään sosiaalisen kanssakäymisen puute – ja puhutaan jopa etätyöapatiasta. Etätyötiloille on syntynyt uudenlaista kysyntää.

Kangasalla on jo ennestään maineikasta ravintolatarjontaa ja kaupunkiin on kaivattu monipuolisempaa kahvilakulttuuria. Koronapandemian myötä perheiden ruokailutottumukset ovat jonkin verran muuttuneet ja take away -annosten kysyntä on lisääntynyt.

Yrityskehityspäällikkö Juuso Heinisuo on tutkinut etätyön muotoja ja kartoittanut siihen soveltuvia tiloja.

– Asiakkaat etsivät yhteisöllisiä tiloja hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yksin tekemisen ohella erilaiset kontaktiverkostot kiinnostavat asiakkaita. Kangasala on monikeskuksinen kaupunki, etätyötilojen sijainnilla on merkitystä, kertoo Heinisuo.

Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara puolestaan on edistänyt kauppahallihanketta ja koronapandemian mukanaan tuomat muutokset pitäisi pystyä huomioimaan myös kauppahallin suunnittelussa.

– Meillä ei ole kaupunkimaista kahvilakulttuuria eikä siihen soveltuvia toimijoita tällä hetkellä. Ruokatarjonta on haasteellisinta sekä asukkaille että matkailijoille viikonloppuisin ja iltaisin. Kaupungissa on hyvin tilaa uusille toimijoille, toteaa Kuusivaara.

 

Vastaa kyselyyn oheisen linkin kautta: https://new.maptionnaire.com/q/9b79r6csf3zs

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kolme kappaletta (3 kpl) kahden hengen (2 hlöä) lahjakorttia Ravintola Paakariin! Voit myös halutessasi vastata kyselyyn täysin anonyymisti.

 

Lisätietoja:

Business Kangasala Oy
Yrityskehityspäällikkö Juuso Heinisuo, puh. 050-4627659, juuso.heinisuo@businesskangasala.fi
Toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara, puh .044-4309246, paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi
Projektipäällikkö Heikki Ahopelto, puh. 045 161 4555

© Business Kangasala 2024 Creative Crue