Lokakuu on täynnä hevosia ja tapahtumia

Hevosvoimainen Kangasala -hanke lähenee loppuaan, mutta on samalla myös alku pitkäkestoisemmalle kehittämistyölle hevosmyönteisen kaupungin eteen. Kangasalla voimme olla onnekkaita siitä syystä, että täällä on paljon hienoja talleja, hevosalan yrittäjiä sekä harrastusvaihtoehtoja unohtamatta kaikkea muuta hevosiin liittyvää toimintaa.

Hevosalan yrittäjät sidosryhmineen on kutsuttu kehittämään Kangasalan hevosklusteria. Torstaina 14.10.2021 järjestettävässä virtuaalisessa työpajassa niin virkamiehet, kehittäjät, oppilaitosten edustajat kuin yrittäjätkin pääsevät ideoimaan hevosvoimaisen kaupungin tulevaisuuskuvaa.

Syyslomaviikolla hevoset tuovat valoa pimeään! Keskiviikkona 20.10.2021 järjestettävässä valokulkueessa ratsukot pääsevät esittäytymään valoissaan ja heijastimissaan yleisölle. Tilaisuudessa jaetaan myös hevosheijastimia.

Kangasalan sosiaalisen median kanavissa starttaa lokakuun aikana myös kampanja, jossa opastetaan hevosten oikeaoppiseen kohtaamiseen liikenteessä erilaisten esimerkkien kautta sekä kiinnitetään huomiota näkymiseen pimeällä.

Hevosvoimainen Kangasala -hankkeen päätösseminaari järjestetään lauantaina 30.10.2021 Kangasala-talolla. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen. Eläinlääkäri Kati Tuomola kertoo ratsujen ja ravurien kuolaintutkimuksesta. Lisäksi tilaisuudessa kerrotaan Hevosvoimien hurjasta vuodesta 2022 tapahtumineen ja esittelemme Hevosvoimaisen Kangasalan tulevaisuuskuvan. Ilmoittautuminen.

Tiedot tapahtumista ja paljon muuta löydät www.hevosvoimainen.fi sivustolta!

Hanke on rahoitettu Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelmasta.

Lotta Heinonen

Projektipäällikkö, Hevosvoimainen Kangasala -hanke
p. 041 315 3227
lotta.heinonen@businesskangasala.fi

© Business Kangasala 2024 Creative Crue