Maksutonta hitsauskoulutusta tarjolla valmistavan teollisuuden pk-yrityksille

ESR Yrityslukkari -hanke tarjoaa yritysten osaamiskartoitusten pohjalta pirkanmaalaisille valmistavan teollisuuden pk-yrityksille suunnitellun maksuttoman hitsauskoulutuksen, joka järjestetään TAKKin Nirvan kampuksella Tampereella 14.-15.11.23 sekä 21-23.11.23 klo 8-15. Koulutuksessa voi vahvistaa hitsausosaamista, valmistautua pätevyyskokeeseen tai hyödyntää mahdollisuutta hitsauksen kokeiluun. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita.

Koulutus pitää sisällään teoriapäivän MAG- ja TIG-hitsauksesta sekä neljä päivää käytännön harjoituksia levyhallissa. Liitteenä on tarkempi ohjelma, jota voidaan räätälöidä osallistujien tarpeen mukaan.

Teoriapäivän sisältönä mm. TIG- ja MAG-hitsauksen käyttöalueet, ominaisuudet, käytettävät virtalajit, koneen säätö, polttimen osat ja huolto, lisäaineet ja niiden oikea käsittely, hitsauksen esivalmistelu, suoritusvaiheet ja –tekniikat.

Käytännön koulutukset sisältävät MAG- ja TIG-hitsauksen käytännön harjoituksia levyhallissa, teräslevyjen piena- ja päittäishitsausta.

Koulutus on yrityksille maksuton, mutta de minimis -tuen alaista. De minimis -tuki on 1.360€/ henkilö/ koulutus.

Yritys voi saada de minimis -tukea enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Tietoa de minimis -tuesta – Business Finland

Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Yrityslukkari2023syksy

 

Koulutusesite: ESR hitsauskoulutus

Lisätietoja koulutuksesta antaa Jonna Niskanen, jonna.niskanen@takk.fi, puh. 044 7906 283.

Lisätietoa hankkeesta:

Yrityslukkari yrityksille | Yrityslukkari | Tampereen korkeakouluyhteisö (tuni.fi)

© Business Kangasala 2024 Creative Crue