Huolenpitokampanja kiinnittää huomiota yrittäjän hyvinvointiin ja jaksamiseen

Business Kangasala Oy käynnistää marraskuussa huolenpitokampanjan, joka kiinnittää huomiota yrittäjien hyvinvointiin ja jaksamiseen. Viikoittain julkaistavilla videoilla vinkkejä ja inspiraatiota yrittäjille jakaa työhyvinvoinnin dosentti Marja-Liisa Manka.

Koronaviruksen aiheuttamalla pandemialla on ollut vaikutuksia kaikkien yrittäjien arkeen.  Vaikutukset ovat hyvin erilaisia, mutta epätietoisuus vallitsevasta tilanteesta yhdistää kaikkia yrittäjiä toimialasta ja koosta riippumatta. Toiset yrittäjät ovat joutuneet taloudellisesti tukalampaan tilanteeseen kuin toiset ja monilla on huolta työntekijöistä, asiakkaista, alihankintaketjujen toimivuudesta jne. Aika on monella tapaa rankka ja siksi onkin hyvin tärkeää, että yrittäjä huolehtii myös omasta jaksamisestaan. Hyvinvoiva yrittäjä on sekä innovatiivisempi että tehokkaampi kuin uupunut yrittäjä. Työhyvinvointia kehittämällä luodaan myös kilpailukykyä.

Marja-Liisa Manka (FT, YTM) on työhyvinvoinnin dosentti Tampereen yliopistosta ja kevytyrittäjä Kangasalta. Hän on kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja ja on inspiroiva puhuja sekä esiintyjä. Marja-Liisa Manka on käsikirjoittanut viisiosainen Voi hyvin, yrittäjä -videosarjan Business Kangasala Oy:n huolenpitokampanjalle. Jaksoissa hän kertoo yrittäjänäkökulmasta muun muassa stressin tunnistamisesta, omien voimavarojen löytämisestä ja siitä, miten palautumisesta huolehditaan.

Business Kangasalan huolenpitokampanja on suunnattu kaikille yrittäjille sekä yrittäjämielisille ja se pitää sisällään marraskuun joka viikko julkaistavan jakson Voi hyvin, yrittäjä -videosarjasta.

Lisäksi kannustamme yrittäjiä jakamaan sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, LinkedIn) omat vinkkinsä jaksamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen liittyen. Kommentteihin tulee liittää aihetunniste #huolenpitokampanja ja mielellään myös merkitä mukaan Business Kangasala Oy. Yrittäjien vinkit kootaan kampanjan lopuksi julkaisuun, josta jokainen yrittäjä tai yrittäjämielinen voi poimia itselleen sopivimmat ideat. Arvomme myös joka viikko vinkkejä ja kokemuksia jakaneiden kesken hyvinvointipalkintoja kangasalalaisiin yrityksiin.

Business Kangasalan sivuilta businesskangasala.fi/huolenpitokampanja löytyy kaikki kampanjamateriaali.

 

Lisätietoja: Business Kangasala Oy, Senni Jalonen, viestintä- ja elinkeinokoordinaattori, senni.jalonen@businesskangasala.fi, puh. 044 481 1140

© Business Kangasala 2024 Creative Crue