Missä sijaitsee Kangasalan kaunein jouluikkuna?

Lähde mukaan jouluikkunakampanjaan!

Joulu on mielentila, joka syntyy sisimmässä. Vaikka ulkona onkin pääosin pimeää, voi joulun odotuksen tunnelmaan virittäytyä värien, valojen ja koristelujen kautta. Kangasalan kaupunki tahtoo innostaa kaikki kaupungissa toimivat yritykset, yhteisöt ja muut organisaatiot osaksi tunnelmallisen joulukaupungin luomista ja rakentamaan näyte-/liikeikkunoihinsa jouluikkunoita kaupungissa liikkuvien iloksi.

Mukaan ilmoitetuista jouluikkunoista kootaan ”ikkunagalleria” ja kartta, jonka avulla kaupunkilaiset löytävät kaikki ikkunat ja saavat äänestää niistä mielestään kauneinta kokonaisuutta. Kolme kauneinta ikkunaa palkitaan kunniamaininnoin kaupungin virallisina joulumielen tuojina.

Jouluikkunat avataan Kangasalan kaupungin uusien jouluvalojen syttyessä 27.11. jolloin kaupungissa vietetään myös Kangasalan yrittäjien perinteistä joulun avausta. Kaikkien mukaan ilmoitettujen ikkunoiden tulisi siis olla tuolloin valmiina. Jouluikkunat toivotaan pidettävän esillä aina 6.11.2021 saakka ja kaunein jouluikkuna äänestys on avoinna 27.11.-20.12.2020. Jouluikkunat voi ilmoittaa osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi ja oman ikkunansa voi ilmoittaa mukaan aina 24.11.2020 asti. Kerro ilmoituksen yhteydessä ikkunan osoite, ilmoittajan nimi ja ikkunan mahdollinen teema. Osa ikkunoista kuvataan ja niiden tarinoita nostetaan kaupungin sosiaalisessa mediassa joulukuun 2020 aikana. Mikäli ikkunaan liittyy tarina tai video, kerro siitä ilmoittamisen yhteydessä ja liitetään se osaksi ikkunagalleriaa.

Lisätietoja:
Isabella Rossi
Tapahtumakoordinaattori
puh. +358 44 481 3050
isabella.rossi@kangasala.fi

© Business Kangasala 2024 Creative Crue