Tarjolla upea ranta-alue uusille elämyksille!
Kangasalan kaupunki ja Business Kangasala Oy etsivät uudenlaista konseptia ja toimijaa Kisarannan alueelle.

Mobilian ja Kisarannan alue on Kangasalan vetovoimaisimpia aluekokonaisuuksia. Se pitää sisällään Mobilian autokylän ja sataman, kesäteatterin, leikkipuiston, uimarannan ja nyt toimijaa etsivän Kisarannan alueen. Lähellä sijaitsee lisäksi Pohtiolammen sääksikeskus lohilampineen. Pienen kävelymatkan päässä on myös Keisarinharjun näköalatasanne.

Kangasalan kaupunki haluaa kehittää entisestään alueen vetovoimaisuutta ja matkailu- sekä elämyspalveluja. Vuokrattavan alueen kaava mahdollistaa hotelli-, ravitsemus- ja virkistyspalveluihin liittyviä rakennuksia ja rakenteita.

Vuokrattava alue on 3,5 hehtaarin kokoinen ja sijaitsee Längelmäveden rannalla. Rantaviivaa alueella on huimat 185 metriä. Alue sijaitsee Lahdentien (VT12) välittömässä läheisyydessä ja Tampereen joukkoliikenteen bussireitti kulkee suoraan alueelle. Längelmävedeltä käsin veneellä on mahdollisuus kulkea sekä Orivedelle että Valkeakosken kanavan kautta Tampereelle ja Hämeenlinnaan.

Kisarannan alueelle etsitään ympärivuotista ja pitkäikäistä toimintaa. Toimijahaku on avoinna 15.5.2021 asti. Valittavalta toimijalta odotetaan osaamista monelta eri sektorilta ja vahvoja verkostoja toimintansa kehittämiseksi ja tueksi. Valinta tehdään avoimen neuvottelumenettelyn perusteella.

Tutustu tarkempiin tietoihin oheisesta toimijahakuesitteestä:

Kisarannan toimijahaku

 

Lisätietoja:

Päivi Kuusivaara, toimitusjohtaja, Business Kangasala Oy, puh. 044 430 9246 paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi

Sirkku Malviala, elinympäristöjohtaja, Kangasalan kaupunki puh. 044 430 9421 sirkku.malviala@kangasala.fi

© Business Kangasala 2024 Creative Crue