Yrittäjyyskasvatuksen ja työelämän teemaviikkoa vietetään Pirkanmaalla ja Kangasalla 31.8 – 4.9.2020

Yrittäjyyskasvatuksen ja työelämän teemaviikkoa juhlistetaan Kangasalla ja koko Pirkanmaalla ensi maanantaista lähtien. Teemaviikon tavoitteena on tehdä yrittäjyyttä ja työelämää tutuksi päiväkodeissa, kouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa sekä korkeakouluissa. Yrittäjyyskasvatuksen ja työelämän teemaviikko huipentuu kansalliseen Yrittäjän päivään 5.9.2020.

Kangasalla teemaviikon juhlistaminen aloitetaan maanantaina 31.8.2020 Kangasalan Yrittäjät ry:n lipunnostolla kaupungintalon edessä klo 8.50. Yrittäjälipun nostaa salkoon Kangasalan yrittäjien puheenjohtaja Saija Haavisto. Mukana lipunnostossa ovat myös Kangasalan kaupungin kehitysjohtaja Patrik Marjamaa sekä Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara. Yrittäjien lippu liehuu kaupungintalon edustalla koko yrittäjyysviikon ajan.

Tredun järjestämän yrittäjyysviikon mielenkiintoinen ohjelmatarjonta ja luennot ovat poikkeustilanteessa nähtävillä verkossa. Ohjelmatarjonnan löydät täältä.  #yrittäjyysviikko

Yrittäjät – torilla tavataan!

Tervetuloa juhlistamaan yrittäjyyttä ja tapaamaan Business Kangasala Oy:n henkilökuntaa yrittäjyysviikon ja Yrittäjän päivän kunniaksi. Tarjoamme yrittäjille kahvit torilla turvallisissa olosuhteissa torstaina 3.9.2020 kello 8–9 Tepan torikahviolla.

Yrittäjää kiitetään tänä vuonna somessa

Kansallista Yrittäjän päivää 5.9. vietetään tänä vuonna erilaisissa olosuhteissa koronatilanteen takia. Yrittäjän päivää juhlitaan digitaalisesti #sellainenonyrittäjä -kampanjalla, jonka kautta halutaan kiittää suomalaisia yrittäjiä sinnikkyydestä ja luovuudesta raskaan vuoden keskellä.

>> Ketä yrittäjää sinä haluaisit kiittää? Kuka yrittäjä on tuottanut sinulle hyvää mieltä? Kiitä yrittäjää somessa aihetunnisteen #sellainenonyrittäjä kera ja osallistu kampanjaan tärkeän asian puolesta. Yrittäjän päivän viettoa ympäri Suomen voi seurata somessa aihetunnisteilla #yrittäjänpäivä ja #sellainenonyrittäjä
yrittajanpaiva.fi

 

Lisätietoja:
Juuso Heinisuo, yrityskehityspäällikkö, Business Kangasala Oy
050 4627 659 juuso.heinisuo@businesskangasala.fi

© Business Kangasala 2024 Creative Crue