Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on tarjota asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen.

Business Tampere Oy on kahdeksan kunnan Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Tampereen, Vesilahden ja Ylöjärven yhteisesti rahoittama seudullinen toimija. Business Tampereen palvelut ovat jokaisen kangasalalaisen yrityksen käytettävissä.

 

Kansainvälistyminen

Kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä:

Harri Ojala
Johtaja, investoinnit ja kansainvälinen toiminta
040 762 3784

 

EU-rahoitus

Euroopan Unionin instituutiot ja ohjelmat tarjoavat monipuolisen valikoiman rahoitusta yritysten kehittämiseen. Ne koskevat kaiken kokoisia yrityksiä – start-upista suureen yritykseen saakka. EU-rahoituksen hakuun liittyvää erikoisosaamista löytyy:

Jari Ahola
Asiakkuusvastaava, EU-rahoitus (terveysala ja teollisuus)
040 505 2230

Mika Kolari
Asiakkuusvastaava, EU-rahoitus (kiertotalous ja materiaalialat)
040 505 7464

 

Rahoitusneuvonnan helpdesk

Rahoitusneuvonnan helpdesk -palvelu auttaa rahoituksen suunnitteluun tai hakemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä neuvoo kuhunkin tilanteeseen sopivien rahoittajatahojen löytämisessä. Palvelu on tarkoitettu lyhytkestoiseksi ”ensiavuksi” rahoitukseen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Tuomas Maisala
Rahoitusasiantuntija
+358 (0)44 766 7000
helpdesk@businesstampere.com

Voit varata ajan myös suoraan Tuomaksen kalenterista klikkaamalla tästä.

 

Rahoitusklinikka

Helpdeskin lisäksi Business Tampere tarjoaa rahoitusklinikoita ja kasvun sparrausta Tampereen seudulla toimiville yrityksille. Voit varata tunnin (1 h) pituisen rahoitusklinikka-ajan, jossa Business Tampereen asiakkuusvastaava Tapio Siikin kanssa kartoitat ensin tiimisi tai yrityksesi tämänhetkisen tilanteen; mahdolliset suunnitelmat kasvun ja kansainvälistymisen varalle sekä resurssointiasiat (esim. henkilöstö, rahoitus). Keskustelun perusteella laaditte yhdessä suunnitelman jatkotoimenpiteistä.

Tapio Siik
Asiakkuusvastaava, rahoitus
040 568 1483

 

Webinaarit ja koulutukset

Business Tampere järjestää myös laadukkaita koulutuksia ja webinaareja yrittäjille ajankohtaisista aiheista.

Tulevat tapahtumat

 

 

Voit aina ottaa ensin yhteyttä myös meihin ja kysyä lisätietoja

© Business Kangasala 2024 Creative Crue