Business Kangasala Oy:n vuosikertomus 2019 on julkaistu

Kangasalan kaupungin elinkeino- ja matkailuyhtiö Business Kangasala Oy:n ensimmäisen kokonaisen toimintavuoden 2019 vuosikertomus on julkaistu.

Sarsa – Kaivanto – Vehoniemi
Avoin nettikysely tärkeän virkistys- ja matkailualueen tulevaisuudesta

Kangasalan kaupunki ja elinkeinoyhtiö Business Kangasala Oy ovat avanneet nettikyselyn koskien tärkeän virkistys- ja matkailuympäristön kehittämistä.

Kustannustuki haettavissa 7.7. – 31.8.2020

Kustannustukea voi hakea Valtiokonttorista 7.7.2020 - 31.8.2020. Tuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen...

Uutiskirje 26.6.2020

Uutiskirjeen aiheina mm. Business Tampereen palvelut, tontit ja toimitilat. Lue uutiskirje

Lamminrahkan yritysalueelle kaavaillaan kauppakeskittymää

Lamminrahkan yritysalueelle kaavaillaan kauppakeskittymää. Kangasalan kaupunki on varannut YIT Suomi Oy:lle kolme korttelia Lahdentien varresta.

Lamminrahkan 15 ensimmäisen korttelin rakennuttajat on valittu

Lamminrahkan ensimmäisten asuinkortteleiden haku oli menestys. Haettavana ensimmäisessä haussa oli yhteensä 15 korttelia tai korttelin osaa.

Tervetuloa keskustelemaan yrityksesi ajankohtaisista IPR-asioista

Kangasalalaisille yrityksille on tarjolla elokuusta lähtien IPR-neuvontaa Business Kangasalan tiloissa. Neuvonta järjestetään yhteistyössä Kolster Oy Ab:n kanssa....

Uutiskirje 3.6.2020

Business Kangasala Oy:n tiedote yritysten koronarahoituksista 3.6.2020 Lue uutiskirje/tiedote

Ravintolatuki voimaan 5.6.2020

Ravintoloiden tuen mallissa on kaksi toisiaan täydentävää osaa. Toinen osa tukee yrityksiä työllistämisessä, ja toisella osalla hyvitetään...

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme ilmestyy noin joka toinen kuukausi ja sisältää ajankohtaista tietoa yrittäjille tapahtumista, rahoituksesta ja Kangasalan elinkeinoelämästä.

Tilaa
© Business Kangasala 2023